onsdag 23 januari 2013

Tillbaka

Länge sedan sist.

Kanske är det dags att ta tag i bloggen igen, eller vad säger ni? Jag är nyss (igår) hemkommen från en drygt tre veckor lång resa till...ja till Mellanöstern kan man säga. Egypten och Palestina (Gaza) och jag har samlat en hel del intryck så det finns mycket att skriva om. Jag vet bara inte riktigt hur ännu. Eller rättare sagt hur jag ska kunna skriva om allt och samtidigt vara politiskt korrekt, för det är ju så att det finns ett land i Mellanöstern som man inte riktigt får kritisera, för om man gör det betyder det ju typ att man är terrorist eller en allmänt hemsk människa som säkert förnekar förintelsen också. Ni vet säkert vad jag syftar på. Det där landet som trots att det ligger i Mellanöstern ändå av någon anledning jag inte alls förstår får vara med i Eurovision Song Contest. Nu har jag egentligen inte jättemycket att säga om det landet, mer än att jag är arg och att det gör mig trött att se hur det landet agerar.

Kort sagt; jag vidhåller min bojkott av landets varor (även om det inte gör någon skillnad för dem) och nu ännu mer vet att jag absolut inte tycker om det där landet och dess politik. Jag förstår faktiskt inte hur folk helt okritiskt kan åka dit och semestra!! Okej, jag är jättepartisk i fråga om den här konflikten, men jag är bara så oändligt irriterad på Israel!

I övrigt har jag lyckats bli sjuk. På resans sista dag. I Egypten såklart. Tänker inte gå in på detaljer angående det, men börjar repa mig. Det är dock ingen barnlek att flyga och ha sig när man mår dåligt, speciellt inte när flyget är två timmar försenat.

Hem ljuva hem.

Inga kommentarer: