fredag 19 december 2014

Fabulösa Fredag

Fabulösa Fredag Folks! Hurra för det! 

Min tacksamhetslista innehåller

Barnet och mannen! Här på bild när mannen låtsas byta blöja fast det inte behövs för att få bejbi-bejbi att sluta gråta (det fungerade ett litet tag).


*
 Jag är (snart) färdig med engelsk litteratur - forever!! Är sen med två uppgifter, men det har visat sig att föda barn och sedan ta hand om sagda barn är en godtagbar ursäkt för att vara sen. Efter att ha gjort de uppgifterna ska jag fröjda mig på biblioteket och låna böcker för nöjes skull! Ohhh, vad jag ser fram emot det. Jag ska läsa utan att göra någon skitnödig analys. Hurra, hurra!
Tvättmaskinen fungerar bra nu, efter att ha haft sjukt långa tvättprogram som stört mig har jag åtgärdat problemet (som var obalans pga att den stod lite dåligt) medelst ihopvikt gummi från gummiskrapa under en av tvättmaskinsfötterna. Nu är tvättprogrammen acceptabelt långa (d.v.s. fortfarande ganska långa men inom normallängd.)
Bästaste Bästa Vän och hennes humorshow till dotter kommer och hälsar på i januari. 
*
Min åsm syster kommer också snart med sin bebismage. Jag är så pepp på att hon också ska ha barn snart. Vilken underbar tajming.
Jag har kommit in på det jag vill inför våren och har nu en mer konkret plan för att bli färdig med mina studier och faktiskt ta en examen efter tre evigheters pluggande. Nu ska jag bara ta tag i saken och ringa och undersöka detta med tillgodoräknanden. Synd att folk ska gå på julledighet bara... 
*
Jag har hittat på hela två nya maträtter i veckan, så bra att de förtjänar plats i vår mat-rotation. En är en smaskig pesto-kyckling med ädelost och den andra en mumsig fisk-curry.
Jag fick rabattkuponger på blöjor, nu låter jag som en fattiglapp, men alltså jag älskar rabatter, speciellt på saker man ändå måste köpa.
På tal om billigt så måste jag också vara nöjd med att ha fått ärva massa barnkläder. Så generöst och bra.
Mannen har för övrigt fått löneförhöjning idag och därtill beröm från sin högsta chef. Jag är så stolt!
Är också nästan orimligt peppad på de ifyllnadsböcker jag införskaffat. Svänger nog ihop ett blogginlägg och visar dem snart.
Jag var på efterkontroll hos barnmorskan i veckan och allt ser bra ut, alhamdulillah. 
*
Bejbi-bejbi börjar få tillbaka håret han tappade och han är så vansinnigt söt i sitt nya fjun.

1 kommentar:

Lena sa...

Åh äntligen lite uppdateringar på din blogg! Fortsätt med dem :)