torsdag 3 maj 2012

Flygplan

Är hemma igen, sedan i förrgår, känner mig dock fortfarande helt jet-laggad och konstig och trööööött. Det här med att korsa Atlanten är ingen barnlek, trots att det i våra dagar går relativt snabbt.

Vi åkte med Jet Airways, ett indiskt flygbolag. Jag kan verkligen rekommendera dem. Ni vet hur folk klagar på flygplansmat, men deras mat var faktiskt god! Kryddig indisk mat och dessutom med halal-kyckling. Superbra! Men så är också muslimer Indiens största minoritet, med ca 138 MILJONER muslimer. (Enligt 2001 års folkräkning) Hur som helst jättebra mat och service!

Bildkälla

Brussels Airlines flög vi också med, dem är jag inte lika nöjd med. Väskor tillhörande oss blev kvar i Bryssel inte mindre än två gånger. Vilket är två gånger av två möjliga. På ditvägen blev mannens väska kvar och kom fram till oss två dagar senare. På hemvägen blev alla våra väskor försenade. Visserligen kom de dagen efter, men ändå lite irriterande. Speciellt eftersom de på hemvägen innehöll mat som mannens mamma och moster propsat på att vi skulle ha med.

Oh, well...

Känner att jag har massor att blogga om, mer för min egen skull för att komma ihåg saker än för att det är så särdeles intressant för eventuella läsare, men jag är helt mosig i huvudet så det får bli senare.

4 kommentarer:

BBV sa...

Välkommen hem!

Art By Tina - Konst & Fashion sa...

Det låter ju bra att du gillade Jet airways, vi ska åka med dom under vår packpackning-resa i Indien senare i år.

Frikadellen sa...

Låter hyvens med god indisk mat på flygplanet!

Fifi sa...

Jag vill läsa en massa om resan!