måndag 2 april 2012

Tips

Okej, i brist på annat kan jag komma med lite tips.

Jättebra:
Alltså, som tjej måste man ju en gång i månaden köpa en viss sorts hygienartiklar. Om man nu inte är en såndär miljövänlig hippe-typ med en återanvändningsbar mens-kopp. Som jag förövrigt har hört mycket gott om.

Men i alla fall, om man inte är det och köper bindor kan jag rekommendera Icas egna. Så himla bra. Bättre än märkesbindor (Always och Libresse) eftersom priset är trevligare.

De är så billiga att man nästan tror att förslaget om subventionerade bindor slagit igenom.

Och sedan en varning:
Våtservetter är en bra grej att ha med sig i väskan ifall man möter på något äckligt kladdigt, får för sig att äta utan att ha möjlighet till handtvätt, eller blir tvungen att skaka hand med Cykel-Göran (autentiskt exempel från mitt eget liv) vilket är en referens av typen som bara Kalix-bor förstår.

Våtservetter = bra grej. Så jag köpte Apoktekets egna våtservetter.

Enstycksförpackade och oparfymerade. Bra, tänkte jag. Oparfymerade låter ju hudvänligt och fint. Vad Apoteket inte nämnde i sammanhanget var att oparfymerade i själva verket betyder "så stark alkoholdoft att man storknar". Förmodligen kan man inte använda dem i en bil med alkolås utan att riskera körförbud.

Alltså, de fungerar ju i övrigt, men jag står inte ut med lukten.

3 kommentarer:

mt sa...

hejja billig bindor! måste dock skaffa menskopp, det är ju det enda rätta.

BBV sa...

Gud vad jag inte kan relatera till billiga bindor. Asså jag har inte haft mens sedan jag blev gravid med Noel förutom två månader fM. Gött.

ullwi sa...

Kan inte låta bli att kommentera menskoppen. Känner mig inte särskilt hippie har dock så här på ålderns (läs menscykelns) höst investerat i en menskopp. Prisa gud att någon har uppfunnit denna genialiska tingest. Har helt slutat gruva mig för den månatliga blödningen.