torsdag 8 mars 2012

Erkännande

Jag älskar tv-program som handlar om hoarders, maniska samlare, galna människor som lever i överbelamrade hem. Med skräckblandad förtjusning sitter jag och kollar och svettas över att jag själv är ganska bra på att samla på mig skräp och ganska dålig på att slänga saker. Om jag släpper kontrollen inbillar jag mig att jag kommer att bli som dem och behöva klättra och vada fram över och genom mina saker. Samtidigt kan jag inte låta bli att känna att det vore intressant att kolla igenom deras grejer - det kan ju finnas någon användbar skatt där. Den tanken skrämmer mig nästan mest.

Nä, det är nog bra att jag ser det där programmet ibland och blir inspirerad att organisera och rensa bland mitt eget "skräp" så att inte mina sjuka anlag slår igenom.

Den här bilden representerar både mitt maniska sparande (av skräp så som små burkar) och tillfredsställelsen i att skräpet kommer till en organisatorisk användning när jag väl tar tag i det.

En vacker dag planerar jag att göra finare etiketter till kryddburkarna. Tills vidare är jag stolt över att det är jag som skrivit den arabiska texten på anis-burken.

1 kommentar:

BBV sa...

Vad tusan är Somag för något?

Och oj så gosiga abushababbarnen ser ut. =)