torsdag 22 mars 2012

Olja

Jag blev så akut plugg-trött idag så att jag var tvungen att cykla en sväng till Ica Maxi och köpa mig en flaska flytande guld. Och nu menar jag inte av Norrlandsguld-typen utan den här:


Ok, möjligen är det mest flaskans utformning med insida av någonslags folie som blänker. Men ändå, medge att den ser ut att kunna utföra underverk, vem kan motstå det liksom? Mitt hår behöver underverk. Fast mest behöver jag nog bara klippa mig, men så är det ju det här med min frisör-fobi. Som kanske, eller kanske inte är relaterad till att min moderata-moster är frisör. Och min pappa! Även om han då rakt inte ser ut som en frisör i sitt långa hår och skägg. Pappa klipper f.ö. mest (nästan) flinta, gamla gubbar och är visserligen högst betrodd att åtminstone toppa kråkboet på mitt huvud, men han bor också nästan 40 mil bort.

Jag har för övrigt en hår-olja från Lee Stafford sedan tidigare, så det var egentligen inget välbehövligt inköp. Å andra sidan luktar den oljan jag har rätt fruktansvärt starkt och parfymerat. Vilket min man gillar långt mycket mer än vad jag gör. (Han har nämligen lite mer orientaliska doftpreferenser när det kommer till parfym.)

Jag vet inte var jag vill komma med det här, men sammanfattningsvis kan vi säga att jag har slitna hårtoppar och att jag tror på hårolja. Men ja, klockan är ju över ett på natten så jag borde väl gå och sova nu och sluta svamla.

1 kommentar:

Frikadellen sa...

Det var en mumsig sås till kyckling som jag gjorde på mango o mynta! Smaskens ska jag säga dig!

Och jag tror på hårolja med. Fast jag får aldrig tummen ur att inhandla't så jag fuskar med killens vax i små små mängder de funkar de med.