tisdag 20 mars 2012

Stöd

Jag har upptäckt ytterligare ett tant-tecken hos mig själv. Jag var förbi en sväng på apoteket igår för att hämta ut lite mag-medicin, medan jag satt där och väntade på min tur (Alltså, varför verkar tiden gå mycket långsammare på apotek? Personalen där verkar jobba i slow-motion.) råkade jag spana in ett stånd med stödstrumpor. Och jag kände lust att inhandla ett par!

Till mitt försvar var de rosaprickiga! Dessutom ska jag ju ut och flyga snart och det tar ju rätt många timmar till Canada så jag tänkte att stödstrumpor kanske vore bra (jag har läst någonstans att stödstrumpor på flyg är grejen.) Min enda erfarenhet av stödstrumpor är annars att de är beiga, tråkiga och sjukligt svåra att få på gamla tantben utan att bli vansinnig. (Jag har jobbat inom vården.)

Alla ni mammor och gravida; är stödstrumpor verkligen den gåva till mänskligheten som jag hört att de ska vara? (Med andra ord; ska jag skaffa ett par till långflygningen?)

2 kommentarer:

mt sa...

jag är varken gravid eller mamma (prisa gud) men jag kan som långflygare och vagabond säga att JA köp stödstrumpor! dina ben och fötter kommer må såååå mkt bättre efteråt än om du inte gör det. andra saker du borde ha är VÄTSKA mkt mkt vätska, öronproppar, en bra bok, ha på dig bekväma kläder för guds skull och en sjal ifall det är kallt på planet eller om du vill sova så sätter du den över ansiktet så inte alla stirrar på en, jag sover alltid med en sjal över ansiktet så jag ser ut som ett spöke, jätteskönt, en mp3 eller liknande med musik, ett snack. det var det.

BBV sa...

Som nyligen gravid och tvåbarnsmamma säger jag bara: Köp TVÅ par! Förresten JA till torsdag, min tidigare kommentar ang detta verkar ej ha kommit fram.